Kissalamme

Londonfer Cattery

Kissaharrastukseni sai alkunsa vuonna 2010, jolloin hankin ensimmäisen kissani Mortin, joka saapui perheeseemme 4-vuotiaana. Mortin kanssa pääsin tutustumaan myös näyttelyiden maailmaan.

Rakkaus kissoihin kasvoi kasvamistaan ja opiskelujani ajatellen koin, että Mortille on saatava kaveri. Olin jo kauan ennen Mortin hankkimista ihastellut brittiläisiä lyhytkarvoja, joten rotuvalinta ei ollut vaikea päätös.

Kolme vuotta myöhemmin perheeseemme saapui Calcifer. Calciferin hankin tarkoituksenani voida käyttää häntä jalostukseen, mutten ajatellut alkavani kasvattajaksi. Pian mieli kuitenkin muuttui ja päädyin käymään erilaisilla kissojen kasvatukseen liittyvillä kursseilla. Vuosi myöhemmin perheeseen saapuikin sitten Edna, jonka hankin Calciferille vaimoksi.

Kasvattajan peruskurssin kävin 2014 ja Londonfer-kasvattajanimen anoin vuonna 2015. Ensimmäinen pentueeni (Angry Birds -pentue) syntyi 28.11.2016 ja toinen pentueeni (Volvo-pentue) 12.5.2017. Kasvatustyöni perustuu rakkaudesta kissoihin. Kasvatamme yksivärisiä brittiläisiä pitkäkarvoja.


Kaikki kissamme käyvät säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksissa ja kaikki ovat asianmukaisesti rokotettuja ja madotettuja. Kissamme ovat sisäkissoja, jotka ulkoilevat vain valvotusti joko ulkoilutarhassa tai valjaissa. Perheeseemme kuuluu lisäksi Lyyti -koira ja meillä vierailee lapsia lähes päivittäin.

Jalostustyössäni tärkeintä on terveys ja upea luonne. Tämä ei ole minulle turha, pakollinen fraasi, vaan kissani olen valinnut siten, että kasvateillani on mahdollisuus saada upea luonne yhdistettynä terveyteen.

Meille olet aina tervetullut käymään! Vastaan mielelläni kysymyksiin ja tapaamisia voidaan sopia myös näyttelyihin.

Lyyti

Kissojemme kaverina asuu Lyyti -koira. Hänen kanssaan kaikki pentumme saavat turvallisen ensikosketuksen koirien kanssa elämiseen.

Lyra (dalmatiankoira)
syntynyt 4.4.2007
emo Varius Varietas
isä Kukkulan Boy